Schumacher, increzator dupa rezultatele din antrenamente

Publicat vineri, 26.03.2010 14:10 de Daniel Popescu

Michael Schumacher este optimist in privinta performantelor monopostului Mercedes GP la finalul sesiunilor de antrenamente de vineri.

Michael Schumacher a parcurs 35 de tururi pe circuitul Albert Park din Melbourne in primele doua sesiuni de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Australiei, programul pilotului Mercedes GP fiind afectat atat de incidentele de pe cicuit, cat si de ploaia cazuta in cursul dupa-amiezii.

In ciuda acestor turbulente, septuplul campion mondial priveste cu incredere spre sesiunea de calificari de sambata, intrucat a gasit setarile potrivite pentru monopostul W01.

"Performanta este dificil de judecat, intrucat pilotii au incercat programe diferite. Cu toate acestea, sunt foarte multumit de sesiunile de astazi, chiar daca nu am reusit sa parcurgem foarte multe tururi. Prima sesiune a fost bulversata de doua steaguri rosii, iar in a doua sesiune a plouat. Dar in ansamblu am invatat foarte mult si am putut imbunatati setarile. Pana la urma, timpii nostri au fost competitivi si cred ca putem privi cu incredere spre restul weekendului", a declarat germanul la finalul antrenamentelor.

Nu la fel de incantat a fost coechipierul sau Nico Rosberg, care a obtinut al 10-lea timp in a doua sesiune de pregatire. Germanul considera ca setarile monopostului sau nu se afla inca la cel mai bun nivel.

"In prima sesiune am invatat cateva lucruri. Dupa-amiaza a fost frustranta din cauza vremii, dar am obtinut date despre pneuri si asta reprezinta o pregatire buna pentru maine. Mai sunt cateva probleme la setari si trebuie sa imbunatatim masina, asa ca avea mult de munca pe parcursul noptii", a precizat Rosberg.

Calififcarile pentru Marele Premiu al Australiei vor avea loc sambata cu incepere de la ora 08:00, ora Romaniei.

Via | Mercedes GP

  • Schubler, vineri, 26.03.2010 14:41
    Schumacher

    Promitatoare evolutia din aceasta dimineata a lui Schumacher. S-a miscat cu o usoara sclipire din vremurile bune!

  • coman norbert, vineri, 26.03.2010 15:01
    Schumacher

    este un mare campion, se adapteaza el doar are experienta, nu a mai condus un monopost de ceva vreme, deci este normal sa inceapa ceva mai stangaci... Nu conteaza daca castiga sau nu, este aici din nou pe pista si milioane de fani se bucura. Se bucura fara sa realizeze si cei care-l urasc, pentru ca au din nou pe cine sa urasca, cel care le-a spulberat ani de zile visele este din nou pe pista. Noi care suntem alaturi de el ne bucuram de clipele si tineretea pe care ni le ofera, ma sint mai tanar, back in time...

  • diesel08, vineri, 26.03.2010 15:47
    Foarte bine!

    Salut comportamentul lui Michael in A2 si ii doresc dueluri fierbinti la varful cursei in compania celor mai buni piloti ai momentului.