Schumacher, mulţumit de stabilitatea monopostului Mercedes

Publicat vineri, 13.04.2012 13:24 de Daniel Popescu

Michael Schumacher şi-a exprimat satisfacţia pentru comportamentul monopostului Mercedes după ce a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din China.

Mercedes a demonstrat încă o dată că deţine un monopost competitiv în regim de calificări, după ce Michael Schumacher a încheiat pe prima poziţie a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Chinei.

Septuplul campion mondial este mulţumit de modul în care se comportă monopostul Mercedes pe circuitul de la Shanghai şi evidenţiază progresele înregistrate de echipă în ultima perioadă.

"A fost o zi fără probleme şi sunt mulţumit de comportamentul monopostului. Stabilitatea monopostului este bună şi este evident că un monopost stabil contribuie mult la un timp de top. Ca echipă, suntem mult mai puternici în anumite privinţe în acest sezon şi avem o bază de plecare mult mai bună, chiar dacă nu suntem încă chiar unde am vrea să fim cu acest monopost, dar sunt încrezător că vom ajunge acolo. Acum trebuie să analizăm cu atenţie datele pentru a afla exact unde suntem aici, dar aştept cu nerăbdare calificările de mâine", a precizat el.

În ciuda rezultatelor bune obţinute în calificări în Australia şi Malaysia, Mercedes a câştigat un singur punct în acest sezon, principala problemă fiind pneurile Pirelli, cu care monopostul W03 nu funcţionează foarte bine. Şeful Ross Brawn a evidenţiat încă o dată acest lucru la finalul antrenamentelor din China.

"Prestaţiile noastre cu puţin carburant sub bune, dar principala noastră preocupare a fost pe regimul de cursă şi pe înţelegerea pneurilor pentru a le putea utiliza cât mai bne în cursa de duminică", a precizat britanicul.

Via | Mercedes

  • cipf1, vineri, 13.04.2012 14:42
    Concurs

    De ce nu apar in timp real rezultatele concursului.Au trecut 8 ore de la primele antrenamente libere si mie imi arata ca si cum nu am bifat nimic.Astept un raspuns din partea organizatorilor.Sper sa nu dati dovada de aceasi nesimtire ca si la cursa de data trecuta.Multumesc

  • rastafan2, vineri, 13.04.2012 17:10
    Go neamtule!

    Doamneeee, daca ar castiga Schumi duminica.... as da o naveta de bere la oferta!!!!

  • Radu, vineri, 13.04.2012 19:21
    Schumi uber alles!

    Schuuuuumi!