Schumacher promoveaza o campanie anti-alcool

Publicat joi, 27.11.2008 16:38 de Daniel Popescu

Michael Schumacher se va implica activ in campania impotriva consumului de alcool la volan initiata de compania Bacardi.

Dupa ce s-a retras din activitatea competitionala, septuplul campion mondial Michael Schumacher s-a implicat in diverse campanii auto.

In prezent, germanul este ambasadorul campaniei globale de responsabilitate sociala initiata de Bacardi, iar anul viitor va pilota o masina Ferrari pe circuit avand ca pasageri 28 de oameni obisnuiti.

Campania se va desfasura pe circuitul Ascari din sudul Spaniei, iar Schumacher va transmite cu aceasta ocazie mesajul ca alcoolul nu face casa buna cu condusul unei masini. "Sunt nerabdator sa raspandesc mesajul ca alcoolul nu se potriveste cu soferia. este un topic asupra caruia am o parere foarte clara", a declarat S Schumacher.

"Nu am mai pilotat pe circuitul Ascari, asa ca asta va fi o experienta noua si pentru mine. Va fi o oportunitate pentru castigatorii norocosi pentru a aavea o experienta unica".

Fanii Formulei 1 interesati de aceasta ocazie unica pot afla mai multe detalii despre mecanismul campaniei au la dispozitie pentru mai multe informatii site-ul www.championsdrinkresponsibly.com . Promotia face parte din campania impotriva alcoolului la volan initata de Bacardi in luna aprilie a acestui an.

  • scuderia, joi, 27.11.2008 17:04
    @se refera si la kimi

    :))...aceasta campanie ii suna bine si lui kimi:P

  • Join, joi, 27.11.2008 18:52
    Face bine!!!

    In special lui kimi !!!!