Schumacher: "Trebuie sa incep cu dreptul revenirea in F1"

Publicat vineri, 05.03.2010 15:06 de Daniel Popescu

Michael Schumacher a admis ca este important sa obtina un rezultat major la revenirea in Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane.

Retras din activitatea competitionala la finalul sezonului 2006, Michael Schumacher este pregatit sa revina in Formula 1, insa de data aceasta va concura pentru Mercedes GP.

Septuplul campion mondial a admis ca asteapta cu nerabdare debutul noului sezon si spune ca este pregatit din punct de vedere fizic sa faca fata unui sezon dificil.

"In sfarsit, sezonul va incepe! Ma simt ca un copil in asteptarea Craciunului. Sunt perfect pregatit fizic si, cel mai important, sunt plin de energie. Cand m-am retras in 2006 bateriile mele erau goale. Acum le-am reincarcat si sunt pregatit pentru provocari. Formula 1 este singura competitie care a fost tentanta pentru mine", a declarat germanul in cadrul unui preview al echipei sale pentru Marele Premiu al statului Bahrain.

Schumacher a admis insa ca exista deja presiune la echipa sa, intrucat Mercedes GP trebuie sa inceapa cu dreptul noul sezon, pentru ca ulterior sa aspire la titlul mondial.

"Intotdeauna este dificil de prezis forma din timpul testelor, iar in acest an cu atat mai mult, dar testele de la Barcelona au aratat ca ar trebui sa fim competitivi. Stim ca vom avea mai multe upgrade-uri pentru Bahrain care ne vor aduce mai multa performanta pentru monopost. Este important sa fim in grupul liderilor inca de la startul sezonului si sunt increzator ca vom fi acolo", a mai precizat el.

Marele Premiu al statului Bahrain va avea loc in weekendul 12-14 martie.

Via | Mercedes GP

  • calinjv, vineri, 05.03.2010 17:54
    hm...

    urasc atat de mult ferrari incat nici nu stiu daca sa tin cu Schumacher sau nu. tot ferrari vad pe fata lui, e ca si cum Radoi ar juca vreodata la dinamo. pfff aceeasi senzatie.

  • Icemanflavi, sâmbătă, 06.03.2010 11:56
    ...

    Daca urasti ferrari probabil nu ai tinut cu Schumi niciodata...de ce a iincepe acum? Tine tu frumos pumni lu hamilton sau button acolo...

  • keszkko, marţi, 09.03.2010 21:07
    Sieg Heil...Deutschland is da best!!

    Schumacher..ich sage der Sieg ist unser!