Schumi, din nou alaturi de Ferrari

Publicat joi, 24.05.2007 11:38

Michael Schumacher va fi prezent in aceste zile la Monaco, acolo unde se va afla din nou alaturi de cei de la Ferrari.

Multiplul campion mondial a purtat noroc Scuderiei la Barcelona, acolo unde a triumfat brazilianul Felipe Massa.

"La fel ca si in Spania, Michael va fi alaturi de noi, el concentrandu-se mai mult pe chestiunile legate de strategie",

a declarat Felipe Massa. Spre deosebire de Catalunya, acolo unde a fost asaltat de o multime de ziaristi, Schumacher nu va mai dialoga cu presa in Principat.

  • mirciozauru, joi, 24.05.2007 12:46
    intreb sa nu mor prost

    daca Scumi e alaturi de Ferrari de ce nu se puncteaza Ferrari?

  • ShArKy, joi, 24.05.2007 13:06
    ...

    la asta ma gandeam shi yo

  • uniku007, joi, 24.05.2007 13:17
    doar 1 punct ?

    da... s-a trezit si massa sa vorbeasca despre schumi... foarte bine: ii dam 1 punct dar sunt convins ca si altii din scuderie au facut declaratii similare, asa ca ne putem alege cu cateva puncte mai serioase...unu cate unu...asa ca cine e mai activ pe net sa gasesca ceva stiri si sa trimita link-uri incoace, poate mai facem rost de ceva puncte... puncarea asta imi da batai de cap, dar asta este, cu asta defilam... oricum...bafta oricui

  • Magikal, joi, 24.05.2007 13:18
    ...

    probabil pt ca a declarat massa

  • Ray, vineri, 25.05.2007 01:34
    WHAT?!?!?

    Daca Hakkinen ar fi dat pe la McLaren si ar fi zis ca Hamilton e un idiot sigur primea Hamilton +30 si McLaren vreo +20... dar ca e Schumi si Ferrari hai sa-i dam numai 1 pct... ca nu este "decat" de 7 ori campion mondial. Dati punctele de-am pixul... joc acest joc din placere si nu vreau sa castig nimic, nu de aia comentez... dar sistemul de punctaj e de tot rahatul... dati-mi ban daca vreti ca v-am zis asta, dar efectiv nu face 2 bani. Nu stiu cum le stabilit voi acolo... dar THINK PEOPLE, FOR GOD'S SAKE... THINK!!! Bine ca nu i-ati dat lui Hamilton pcte si pt ca a avut accident... ca presupun ca si aia a fost cel mai senzational accident si ne mai intalnit in F1... app cate ptce a acumulat Hamilton in sapt asa.... 200-300, cam asa, nu? si asta doar din stiri, fara rezultatele la antrenamente... Oricum, conculzia mea e doar atata: KKT!