Schumi nu merge in Australia

Publicat marţi, 13.03.2007 13:49

Michael Schumacher nu va fi prezent la Melbourne la deschiderea sezonului 2007. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al germanului.

Desi Schumacher este angajat al celor de la Ferrari pe postul de consultant, acesta va urmari prima cursa a sezonului de la resedinta sa din Elvetia. Mai mult, Sabine Kehl afirma ca germanul nu isi va lasa telefonul in preajma pentru a nu fi deranjat.

"Bineinteles ca din cand in cand va fi prezent la curse pentru a vedea de la fata locului care e situatia, insa Michael este oricum la curent cu progresul echipei", a declarat purtatorul de cuvant al septuplului campion mondial.

  • bazuka, marţi, 13.03.2007 18:12
    the king

    regele trebuie sa se bucure de o binemeritata odihna:P

  • KKK, miercuri, 14.03.2007 10:41
    "the king"

    The King azi God Maine Adolf Hitler Poimaine. Si raspoimaine poate se transforma intr-un mutant ceva gen Adolf Stalin. Aghhhhhhhhhhhhhh fanatismul asta de doi bani ieftin infantil si de doi bani. Imi place Alonso dar anul trecut m-am bucurat de victoriile lui "the King" (cu gilimele) pentru ca facea acest sport mai palpitant prin prisma lipsei unui campion cert, am ramas masca la ultima cursa cand am vazut cum piloteaza acolo a fost el baza nu masina a fost deosebit stilul dar in rest a fost doar un shut in momite (sa ma exprim mai discret) pentru acest sport. Anul asta nu conteaza cine castiga dar sa fie sport si nu extirparea momitelor unui sport.