Super Aguri au accesul interzis la Istanbul Park!

Publicat duminică, 04.05.2008 21:23 de Daniel Popescu

Camioanele si motorhome-ul Super Aguri nu au primit permisiunea de a intra in paddockul de la Istanbul pentru Marele Premiu al Turciei de saptamana viitoare.

Sperantele echipei japoneze se leaga de intalnirea cu reprezentatii Honda de saptamana viitoare, Super Aguri bazandu-se ca oferta grupului german Weigl Group de a resuscita financiar teamul va fi acceptata. In acest context, echipa a expediat deja spre Istanbul camioanele si motorhome-ul pentru urmatoarea cursa.

Japonezii au avut insa parte de o surpriza neplacuta: oficialii circuitul de la Istabul nu le-au permis accesul in paddock. Potrivit acelorasi surse, motivul blocarii accesului este ca CEO-ul Honda, Nick Fry, a informat conducerea Formulei 1 ca Super Aguri nu vor concura in Turcia!

Aceste informatii vin la numai 24 de ore dupa ce Fry declarase ca nu crede ca oferta celor de la Weigl Group este serioasa.

In acest moment, camioanele si motorhome-ul Super Aguri sunt parcate in fara circuitului, in asteptarea unor noi informatii din partea oficialilor echipei.