Sutil: "Sunt aproape de limitele mele"

Publicat joi, 01.03.2007 16:42

Adrian Sutil, noul pilot al lui Spyker, este sigur ca se aproprie de limitele sale maxime in pilotaj. Germanul de 24 de ani a terminat ultimul in ceea ce priveste numarul de kilometri condusi de debutantii F1 in presezon, Spyker luand decizia sa nu participle la teste de iarna pana cand noul monopost F8-VII este lansat.

Luna trecuta, germanul a admis ca nu conduce inca masina la limita, dar acum, cu peste 2000 de kilometri parcursi pe circuite, el simte ca a facut progrese semnificative. Ultime teste la care Sutil a luat parte sunt cele de ieri de la Barcelona, unde pilotul Spyker a parcurs 106 tururi. 

Sutil a afirmat ca este incurajat atat de performantele lui cat si de cele ale masinii. “Ne-am concentrat mai ales pe simularea cursei si am lucrat ceva si la calificari. Simt ca ma aproprii de limita si atat eu cat si masina ne imbunatatim performantele”.

  • undispudet, vineri, 17.08.2007 15:16
    tare

    106 tururi-_foarte tare pilotu. Prin faptul ca depui un mare efort atit fizic si mental.Trebuie sa ai o mare pasiune si ambitie pentru a depune acest efort.RESPECT PTR ACEST PILOT.VA SALUT