Teste Barcelona, ziua 2: Raikkonen, primul pe ploaie

Publicat marţi, 01.05.2007 20:01

Kimi Raikkonen a reusit sa confirme forma buna in care se afla monoposturile Ferrari, obtinand primul timp in cea de-a doua zi de teste din Barcelona. Disputata pe ploaie, a doua zi de pe Circuit de Catalunya le-a dat mari batai de cap organizatorilor si echipelor, care au fost nevoite sa se multumeasca cu foarte putine tururi parcurse.

Raikkonen, de exemplu, a parcurs 54 tururi astazi inainte de a termina ziua in barierele de protectie de pe marginea circuitului in urma unui derapaj. Nici Fernando Alonso nu s-a bucurat prea mult de circuitul Catalunya, retragandu-se la boxe dupa doar un tur. Al doilea clasat a fost un pilot-surpriza, Mark Webber, care insa a incehiat ziua la 1.5 secunde de Raikkonen.

Iata lista timpilor realizati astazi, in a doua zi de teste de pe circuitul catalan.

1. Raikkonen                 Ferrari               1:30.280 
2. Webber                      Red Bull            1:31.752 
3. Kovalainen                Renault             1:32.149
4. Heidfeld                     BMW Sauber    1:32.175
5. Rosberg                    Williams            1:32.580
6. Barrichello                 Honda               1:32.911
7. Trulli                           Toyota                1:32.943
8. Sato                            Super Aguri      1:33.238
9. Liuzzi                          Toro Rosso      1:33.323
10. Sutil                          Spyker               1:35.488
11. Speed                      Toro Rosso      1:39.560
12. Alonso                     McLaren             2:04.818

  • WeeGee, marţi, 01.05.2007 21:27
    de kko

    Ete na! punctati si voi o zi in care putini s-au sinchisit sa iasa pe pista... si cel mai aiurea e ca o faceti la destul timp dupa ce s-au incheiat testele si fara sa fii fost blocate schimbarile din cate am vazut. Am tinut la echipe pe Macca, crezand ca nu se mai schimba nimic si dorind sa o schimb eventual pt maine dar mi-am luat teapa... Mestere, decat sa incerci sa recuperezi zilele pierdute mai bine ai fi stat in vacanta pana maine dimineata! Asa a iesit un mare bullshit.

  • Mircea Mester, marţi, 01.05.2007 21:30
    parere

    Mi-ar placea ca inainte sa acuzi in stanga si in dreapta sa te interesezi. Schimbarile au fost blocate. Punctele s-au dat imediat dupa incheierea testelor (ora 19:00 a Romaniei). Si poate ar fi frumos sa vorbesti elegant. Pana la urma, toti putem vorbi porcarii, dar elegant pot vorbi din ce in ce mai putini. Bafta pe maine.

  • si pararea mea, marţi, 01.05.2007 21:43
    avocatu

    mah WeeGee, vorbeste frustarea din tine! Au iesit toti pilotii azi, a fost spectaculos prin prisma evolutiilor si a rezultatelor, asa e la teste intotdeauna, se produc surprize datorita strategiilor diferite alese de echipe (vz Alonso care a rulat un singur tur, vezi Sato care a rulat ieri vreo 105 tururi si a scos al doilea timp). Dak te incalzeste cu ceva, si io am luat "teapa" cu Alonso, dar asta nu ma determina sa vb urat. "Show some respect!" (Robert de Niro) La mai multa inspiratie pe maine pt amandoi! :)

  • ShArKy, marţi, 01.05.2007 22:24
    ..

    baietzi baietzi...iar va luatzi de alonso...in cursa se vede...

  • WeeGee, miercuri, 02.05.2007 00:15
    I'm sorry Mestere

    Ok Mestere. Un mare si sincer mea culpa...acolo unde e cazul. Eu nu stiu sa vorbesc ELEGANT ;)), dar stiu sa ma port elegant si tot odata sa vorbesc frumos, chiar elevat, politicos (contrar probabil asteptarilor tale). "Sa vorbesti elegant" + google = 6 rezultate... In fine, nu are rost sa despic firul in 4 si sa ma leg de maruntisuri...la urma urmei puteai sa ma sanctionezi pt limbaj daca tu considerai asa...(apropos, cum sterg si eu un cont?). Ar fi fost frumos (sau elegant :) ) daca se incepea punctarea de luni, din prima zi. Ar fi fost si mai frumos daca vineri de exemplu ne anuntai si tu pe noi, amaratii de "manageri", ca acest concurs ia si el o binemeritata vacanta de 3 zile si, eventual, daca azi, la revenire, primeam si noi un mail sau ceva cum ca reincepe concursul... In definitiv cati se asteptau ca azi sa se puncteze, pe 1 Mai, dupa ce 3 zile nu s-a punctat nimic?!... IF IF IF... after all, F1 is IF spelled backwards. Pana la urma e vina mea ca azi nu am fost pe faza...(ain't it?). Hai, eu promit sa fiu baiat cuminte :). Noi sa fim sanatosi! Spor in continuare la administrat site-ul! ...Domnu' "avocatu" (pana la urma esti NUME sau SUBIECT ?), "are you talking to ME?". Nu stiu daca ii pot spune frustrare, ci eventual indignare sau pur si simplu nervi... And talking about double standards, nu e cam ipocrizie sa ii faci pe altii frustrati in timp ce in cam toate comment-urile tale tu ai ceva de comentat si/sau nu iti convine ceva? Ma rog...as aprecia daca ti-ai pastra comentariile la adresa mea, oricum nu ma intereseaza...discutia era intre mine si Mester. "Teapa" ta nu ma incalzeste cu absolut nimic. Imi pare rau ca esti asa pudic incat 2 cuvinte, si alea mascate cat de cat, sa te rascoleasca in asemenea hal incat si ai flashback-uri cu De Niro...chiar asa, stii despre ce "vorbit urat" e cazul aici?...sau te bagi ca musca la...pardon. Acum vad ca Mesterul mi-a raspuns (si probabil modificat postul meu) la 3 minute dupa ce am postat... Tu ai aparut dupa inca 13... Bafta la concurs!

  • kimi, miercuri, 02.05.2007 09:32
    kimi

    kimi si cu masa sunt numaru unu maclaren is varza

  • Ciprian Malan, miercuri, 02.05.2007 15:38
    ...........

    cel mai naspa ii ca nu stim care piloti fac teste.....:(

  • de concurentul, miercuri, 02.05.2007 21:09
    DOAR UN JOC

    NU UITATI CA E DOAR UN JOC...asta chiar daca traim intr-o tara in care unii au bani cu sacii si altii spera sa castige un amarat de concurs::::))))

  • mariusmarcus, miercuri, 02.05.2007 21:44
    comunicare

    apropo de imbunatatire, n-ar fi rau deloc sa anuntati si voi la stiri,asa cum faceti cu anuntarea blocarii schimbarilor, si cand va luati vacanta, ca sa nu mai schimbe omu' ca tembelu' la echipe in van... tks