Theissen: "Ferrari sunt inca in fata"

Publicat vineri, 09.05.2008 13:01 de Daniel Popescu

Mario Theissen crede ca BMW-Sauber trebuie sa ii depaseasca intai pe cei de la Ferrari pentru a putea spera la prima victorie din acest sezon.

BMW-Sauber lupta acum de la egal la egal cu McLaren Mercedes, insa Theissen considera ca Ferrari au inca un avantaj in fata lor, chiar daca admite de distanta dintre cele doua teamuri s-a mai micsorat.

"In privinta performantelor masinii Ferrari au un avantaj", a declarat Theissen. "In ultimele doua curse am fost egali cu McLaren, dar este destul de dificil de spun cat de mare este diferenta fata de Ferrari pentru ca nu stiu daca ei concureaza la adevarata lor capacitate in curse. Dar diferenta este cu siguranta mai mica decat era mai demult. Se micsoreaza, asa ca Ferrari au nevoie de o zi buna pentru a castiga cursa. Dar daca ceva merge prost noi putem fi acolo"

.

Unul dintre pilotii BMW-Sauber, Robert Kubica, crede ca monopostul F1.08 se potriveste mai bine circuitelor mai stramte, insa Theissen spune ca este prea devreme pentru a analiza acest aspect. "Este adevarat ca am fost mai puternici pe ultimul sector la Barcelona, dar totul depinde si de setarile aerodinamice si pentru sasiu", a precizat germanul. "Pe un circuit diferit am putea avea o alta imagine, asa ca pentru mine este prea devreme sa vorbesc despre asta".