Theissen: "Nu vom castiga la Magny Cours"

Publicat vineri, 20.06.2008 12:59 de Daniel Popescu

Mario Theissen crede ca este putin probabil ca BMW-Sauber sa repete performanta de la Montreal si sa castige si cursa de la Magny Cours.

Robert Kubica a reusit in Canada prima victorie din istoria echipei, indeplinind astfel obiectivul germanilor din acest sezon. Totusi, directorul departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, crede ca lupta cu McLaren si Ferrari va fi dificila.

"Cel mai probabil nu vom castiga din nou. Vorbim de o cursa noua, cand incepem din nou de la zero. Cu siguranta suntem foarte motivati si foarte puternici, asa ca vom vedea ce se va intampla in acest weekend. Obiectivul este sa obtinem cea mai buna performanta posibila la fiecare cursa si apoi vom vedea unde ne vom afla la finalul campionatului"

.

Germanul considera ca in acest moment presiunea exista doar la Ferrari si McLaren, pentru ca BMW-Sauber si-au indeplinit deja obiectivele pentru acest sezon. "Sunt fericit pentru McLaren si Ferrari, care se vad fiecare ca oponeneti majori", a adaugat el. "Din punctul meu de vedere poate continua in acest mod. Noi ca echipa si Robert Kubica ca pilot ne-am depasit deja asteptarile pentru acest an, asa ca nu suntem sub presiune".

Pana in prezent, 99 de piloti au reusit sa castige o cursa de F1, iar Theissen crede ca pilotul cu numarul 100 va fi decis intre Nick Heidfeld si Heikki Kovalainen. "Cred ca dintre pilotii actuali, va fi o lupta intre Heidfeld si Kovalainen pentru a obtine urmatoarea victorie", a precizat el.