Todt: "L-as vrea pe Schumi presedinte la Ferrari"

Publicat miercuri, 28.02.2007 13:02

Jean Todt afirma ca si-ar dori sa il vada pe Michael Schumacher la conducerea Ferrari, desi in viitorul apropiat germanul nu ii va lua locul la conducerea italienilor. 

"M-as bucura daca Michael ar veni la mine si mi-ar spune <viitorul pas pe care vreau sa il fac in cariera este acela spre conducerea echipei>"

, a declarat Todt pentru Auto, Motor und Sport. Septuplul campion mondial ocupa deocamdata o functie nespecificata in cadrul echipei Ferrari, singurul lucru care se stie clar fiind acela ca germanul nu va conduce unul dintre monoposturi in 2007.

Francezul a infirmat, de asemenea, zvonurile insistente conform carora Michael Schumacher i-ar lua locul lui Todt in viitorul apropiat in functia de presedinte al Calutului Cabrat: "Michael a vrut sa isi schimbe viata, sa se orienteze spre cu totul altceva, sa faca alte lucruri si sa aiba mai mult timp pentru el. Nu cred ca vrea sa se expuna din nou presiunii din Formula 1. Daca ar fi dorit asta, ar fi continuat in mod sigur ca pilot".

  • Dana, joi, 08.03.2007 19:52
    Daaaaaaaaaaaaa!!!!

    Sa fie Schumy presedinte la Ferrari, orice....numai sa il vedem la curse...sa fie si el acolo....poate asa o sa-l vad si eu:((