Toro Rosso lansează noul monopost în 6 februarie

Publicat marţi, 31.01.2012 15:33 de Daniel Popescu

Toro Rosso va dezvălui noul monopost TR7 în 6 februarie în paddock-ul circuitului de la Jerez.

Scuderia Toro Rosso a conformat marţi planurile pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2012. Cea de-a doua echipă a grupului Red Bull Racing va dezvălui noul TR7 în fata reprezentanţilor presei internaţionale în paddock-ul circuitului de la Jerez în 6 februarie, cu numai o zi înainte de începerea primei sesiuni de teste din această iarnă.

Australianul Daniel Ricciardo va fi primul pilot care va urca în cockpitul noului monopost, însă coechipierul său Jean-Eric Vergne va avea de asemenea oportunitatea să piloteze pe parcursul sesiunii de evaluare. Cu aceasta ocazie, echipa cu sediul la Faenza a confirmat păstrarea companiei petroliere Cepsa ca sponsor al echipei pentru acest an.

Toro Rosso va deveni astfel cea de-a treia echipă care va lansa noul monopost în 6 februarie. Un eveniment similar este aşteptat din partea celor de la Sauber, în timp ce Red Bull Racing va lansa noul RB8 exclusiv pe internet. Rămâneţi pe Automarket pentru a citi în cursul acestei după-amiezi ghidul complet al lansărilor noilor monoposturi pentru sezonul 2012.

Via | Toro Rosso