Toro Rosso va lansa noul monopost în 1 februarie

Publicat vineri, 17.12.2010 12:33 de Daniel Popescu

Toro Rosso a anunţat vineri că va lansa monopostul STR6 pentru 2011 în 1 februarie, prima zi de teste premergătoare noului sezon.

Toro Rosso a devenit vineri a doua echipă care confirmă în mod oficial data de lansare a monopostului pentru sezonul 2011.

Botezat STR6, noul monopost va fi lansat pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia în 1 februarie, zi care marchează de altfel şi începerea primei sesiuni de teste premergătoare noului sezon.

"Iată o avertizare timpurie pe care trebuie să o notaţi în calendar. Scuderia Toro Rosso îşi va lansa noul monopost STR6 iin prima zi de teste de Formula 1 a anului viitor", arată un comunicat de presă al echipei cu sediul la Faenza.

Toro Rosso, care va concura anul viitor cu Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari, devine astfel a doua echipă care anunţă data de lansare. Anterior, Sauber F1 Team a anunţat că va prezenta presei noul monopost în 31 ianuarie, tot pe circuitul de la Valencia.

Se anticipează că numeroase alte echipe îşi vor lansa monoposturi tot în preajma zilei de 1 februarie, pentru a lua startul în prima sesiune de teste a anului viitor.

Via | Toro Rosso