Trulli, multumit de performantele sale

Publicat miercuri, 30.04.2008 10:13 de Daniel Popescu

Jarno Trulli spune ca este multumit de modul in care a pilotat pana acum in aces tsezon, dupa ce a terminat de trei ori consecutiv in puncte.

Italianul a reusit performante peste asteptari in calificari si a luptat constant pentru puncte. De altfel, el a castigat in primele patru curse ale sezonului mai multe puncte decat in tot sezonul 2007.

"Cred ca am pilotat bine in primele patru curse, asa ca sunt multumit de performantele mele", a declarat Trulli.

"Am terminat in puncte in ultimele trei curse si am mai multe puncte decat am castigat pe parcursul sezonului 2007, iar asta demonstreaza imbunatatirile facute de intreaga echipa. Este dificil sa fii in locul nostru pentru ca lupta este foarte echilibrata si ai nevoie de toata experienta si de mult efort pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil".

"Totusi, am fost putin ghinionisti pentru ca am pierdut puncte in Australia din cauza unei probleme la baterie, iar acum am avut aceasta problema la Barcelona", a adaugat pilotul Toyota, care a ratat o clasare mai buna in Spania dupa ce echipa la chemat gresit la standuri.

Trulli s-a declarat multumit de punctul pe care l-a castigat in Spania, desi admite ca echipa trebuie sa forteze in continuare pentru a ramane competitiva. "Lucrurile arata foarte bine pentru noi, dar lupta la mijlocul plutonului este foarte dura si am vazut ca si alte echipe au facut pasi in fata in Spania. Am progresat si pregatim cateva parti noi pentru Turcia, dar sunt cateva echipe foarte apropiate. Asta arata ca este important sa continuam dezvoltarea si sa imbunatatim masina. Trebuie sa fortam la maxim tot timpul".