Trulli nu exclude o noua clasare pe podium

Publicat joi, 26.06.2008 14:56 de Daniel Popescu

Jarno Trulli nu exclude posibilitatea de a termina din nou pe podium in Marele Premiu al Marii Britanii, desi admite ca acest lucru va fi foarte dificil de realizat.

Trulli a incheiat cursa de la Magny Cours pe locul 3, realizand astfel primul podium pentru Toyota din martie 2006. Impulsionat de acest succes, italianul tinteste un nou rezultat bun in cursa de peste doua saptamani.

"Speram sa fim din nou in top 10 si sa castigam puncte", a declarat Trulli in timpul testelor.

"Evident, un podium este dificil, dar am vazut la Magny Cours ca asta este posibil in anumite conditii. Trebuie doar sa mergem aici si sa facem tot ce putem, iar la finalul cursei vom vedea ce am realizat".

Italianul anticipeaza o lupta stransa pentru locul 4 in clasamentul constructorilor in conditiile in care Toyota, Red Bull, Renault si Williams sunt foarte apropiate. "Este foarte strans daca ne uitam la timpi. Suntem acolo, cu Red Bull si Renault, dar fiecare cursa este o mare batalie. Ne-am descurcat foarte bine weekendul trecut, dar in Canada Red Bull si Renault au fost mai puternici decat noi. Asa ca depinde de circumstante, de conditii si de pista".

  • tiby2403, sâmbătă, 28.06.2008 09:14
    toyota devin buni

    toyota se "upgradeaza" de la an la an... nu exclud posibilitatea ca in cativa ani sa fie o echipa la fel de competitiva ca McLaren si ferrari