Trulli spera sa termine in puncte

Publicat luni, 21.04.2008 17:23 de Daniel Popescu

Jarno Trulli spune ca vrea sa termine in puncte cursa din acest weekend de la Barcelona.

La fel ca si celelalte echipe, Toyota au efectuat saptamana trecuta o serie de teste pe circuitul de la Barcelona, acelasi care va gazdui si Marele Premiu al Spaniei din acest weekend. Multumit de progresele inregistrate, Jarno Trulli spera sa continue evolutiile bune si sa termine in puncte cursa de duminica.

"Sunt foarte multumit de debutul de sezon. Noua masina a fost puternica, echipa a muncit foarte bine si am obtinut rezultatele pe care le meritam", a declarat Trulii in cadrul unui preview al team-ului sau. "Stiu ca trebuie sa continuam munca pentru a ramane in aceasta pozitie si sper sa micsoram diferenta fata de cele trei echipe de top. Am avut o sesiune buna de teste la Barcelona cu noul pachet si ar trebui sa fim in forma pentru acest weekend, dar lupta este atat de stransa incat nu ne permitem greseli.

Cred ca am demonstrat ca suntem liderii celui de-al doilea pluton, asa ca ar trebui sa mergem in Spania cu obiectivul de a ne califica in top 10 si de a termina in puncte. Ar fi minunat sa luptam din nou pentru primele 6 pozitii dar vom vedea cum vor decurge lucrurile, pentru ca nu suntem la acelasi nivel cu primele trei echipe".

La randul sau, Timo Glock este optimist inaintea Marelui Premiu al Spaniei si spera sa reuseasca pentru prima oara calificarea in top 10, dupa ce a fost foarte aproape de realizarea acestui obiectiv in Bahrain. "Cred ca am imbunatatit masina de la inceputul anului si sper ca si rezultatele mele sa se imbunatateasca", spune pilotul german. "Am fost dezamait sa nu ajung in Q3 in calificarile din Bahrain, asa ca acesta este primul meu obiectiv pentru acest weekend.

Apoi vreau sa lupt pentru puncte in cursa. Cele doua zile in care am testat saptamana trecuta au fost pozitive, iar masina a aratat bine cu noul pachet aerodinamic, asa ca nu am niciun motiv sa nu fiu optimist. Intotdeauna este dificil sa judecam rezultatele din teste, mai ales cand echipele folosesc slick-uri si diferite cantitati de combustibil, dar cred ca am facut un pas mare inainte. Am o presimtire buna pentru acest weekend".