Trulli: "Vrem sa castigam puncte pentru Andersson"

Publicat luni, 16.06.2008 16:51 de Daniel Popescu

Jarno Trulli spune ca vrea sa obtina un rezultat cat mai bun la Magny Cours drept omagiu pentru cel care a fost Ove Andersson.

Contributia lui Ove Andersson a fost esentiala pentru venirea team-ului Toyota in Formula 1. Tocmai de aceea, Trulli spera sa obtina un rezultat cat mai bun in cursa din aceasta saptamana. "Fanii francezi m-au sprijinit intotdeauna si vreau sa le arat cat de competitiva este masina castigand din nou puncte"

, a precizat Trulli in cadrul unui preview pentru Toyota.

"In particular vrem sa obtinem un rezultat bun in acest weekend drept tribut pentru Ove pentru ca fara el nu sunt sigur daca Toyota ar fi concurat acum in F1. A ajutat la constructia fabricii de la zero pana la ceea ce reprezinta acum".

La randul sau, Timo Glock a explicat ca vrea sa continue forma buna aratata in Canada si sa castige puncte mai des dupa locul 4 ocupat la Montreal. "Acum ca am castigat primele mele puncte pentru echipa ma astept sa obtin mai multe in urmatioarele curse. Cred ca masina noastra este competitiva la Magny Cours si am avut o sesiune buna de teste la Barcelona, asa ca suntem bine pregatiti", a precizat germanul. "Stiu ca echipa este foarte socata din cauza accidentului lui Andersson, asa ca ar fi frumos sa le ofer un rezultat bun. Personal nu am lucrat cu Andersson, dar am auzit multe despre el".