Unul dintre sponsorii lui Senna anunţă semnarea unui contract cu Williams

Publicat luni, 09.01.2012 17:08 de Daniel Popescu

"Este simplu, va concura pentru Williams". Aceasta este declaraţia lui Eike Batista, unul dintre sponsorii lui Bruno Senna, cu privire la viitorul pilotului brazilian.

Williams este una dintre cele două echipe care nu şi-au finalizat încă liniile de piloţi pentru sezonul următor, singurul confirmat fiind venezueleanul Pastor Maldonado.

Pentru cel de-al doilea loc în cadrul echipei se luptă, printre alţii, Rubens Barrichello, Adrian Sutil şi Bruno Senna, iar presa internaţională speculează că ultimul dintre ei este aproape de a-şi asigura postul.

Pilotul a negat informaţiile la sfârşitul săptămânii trecute, însă unul dintre finanţatorii săi a dezvăluit pentru presa sudamericană viitoarea sa destinaţie. "Este simplu, va concura pentru Williams", a precizat Eike Batista pentru publicaţia O Estado de S.Paulo.

Batista este cel mai bogat om de Brazilia şi îl sponsorizează pe Senna prin intermediul uneia dintre companiile pe care le deţine, EBX. Senna a concurat sporadic în Formula 1 la Hispania în 2010 şi la Renault în ultima parte a anului trecut, însă nu a reuşit să impresioneze.

Via | GMM

  • mobius, luni, 09.01.2012 20:51
    cred ca merita o echipa

    Norocul este ca tocmai a plecat de la Williams, Patrick Head. Glumesc desigur, dar sa fie oare totusi o legatura? Ma bucur pentru Senna si asta nu doar pentru ca este nepotul ilustrului si regretatului sau unchi.