Van der Garde nu are inca Superlicenta

Publicat joi, 26.04.2007 14:02

Pilotul olandez de teste Van der Garde nu a obtinut inca Superlicenta care ii confera dreptul de a pilota in Formula 1, din cauza litigiului dintre Super Aguri si Spyker.

Van der Garde a semnat o intelegere cu Super Aguri prin care devenea pilotul acestora in anul 2007, dar in acelasi timp avea un contract si cu cei de la Spyker.

Intrebat despre aceasta problema, olandezul a recunoscut ca a semnat pentru ambele team-uri, lucru care intra in contradictie cu regulamentele in rigoare.

"Sunt multe persoane in jurul meu care ma ajuta in acest moment sa o scot la capat. Imi doresc sa se rezolve cat mai curand", a declarat Van der Garde. Pilotul are ca principal obiectiv revenirea in Formula 1 incepand cu sezonul 2008.

  • Iulica, joi, 26.04.2007 14:54
    fara suparare

    Nu va suparati pe mine. Intreb din nou. Stirea asta a mai aparut in concursul nostru, cu depunctare. Iata: * Giedo van der Garde, pilotul care face obiectul unei dispute intre Spyker si Super Aguri, nu poate testa decoamdata din cauza acestei neintelegeri intre echipe. Practic, desi anuntat oficial ca pilot la Spyker, Giedo van der Garde a fost blocat de catre Super Aguri, cei care au anuntat ca au deja un contract valabil cu olandezul. In aceste conditii, FIA a refuzat sa ii acorde pilotului Superlicenta de pilotaj, document absolut necesar pentru ca van der Garde sa poata sa participe in teste. Astfel, desi era anuntat de Spyker ca participant la antrenamentele libere de vinerea viitoare, alaturi de Fairuz Fauzy, olandezul nu va mai putea face parte din echipa la Sepang. * In contextul de mai demult cu stirile in care Alonso zicea ca Ferrari sunt tari care nu se puteau publica de mai multe ori desi apareau in perioade si situatii diferite, cum ramane cu situatia de azi?

  • Mircea Mester, joi, 26.04.2007 15:00
    Update

    Este un update, e simplu. Stirile vechis utn vechi, cele noi sunt actuale.

  • Calin, joi, 26.04.2007 15:04
    Rusine!

    Sa-ti fie rusine bai Van der Garde ca-ti pui semnatura pe doua contracte odata. Si-asa esti varza ca pilot.

  • horted, joi, 26.04.2007 15:58
    am pierdut

    eu mizasem pe Van der Garde pentru interviul asta: The Super Aguri-Spyker quarrel "I did a test one month ago in Valencia. The test went really well, I was quick and I showed my performance really well. Super Aguri saw this and they were happy and decided to keep me. We have now a contract with Super Aguri and a contract with Spyker, so we will see where it ends. From my point of view, the people behind me, the management, are working really hard to get it solved. Hopefully we will fix it soon, but from now on they told me to concentrate on the World Series and do my best there. It goes better and better all the time, so we will see." First impressions of the Formula 1 car "The speed is really amazing, it goes really fast: through the corners and on the straight. All the reactions are much faster. What didn't impress me was the steering was really light, the traction control was very easy to drive. After half a day I performed really well on the car. You get the confidence very easily, because with the traction control and the power steering you can push a lot. It was really nice to drive an F1 car." Future goals "My first season in World Series is going well at the moment, maybe we can fight for the championship, we will see. Then we will focus on 2008-2009 to get a race seat in Formula 1." Declaratia din stirea publicata in concurs este o parte din acest interviu. Per total eu vazusem situatia "de bine". "You win some, lose some, and wreck some." Nu-i asa?

  • horted, joi, 26.04.2007 17:15
    PS

    voiam sa zic ca ceea ce am afisat mai sus e ceva mai complet decat ce au dat majoritatea surselor de stiri. sa va spun si de unde am luat textul, sa nu ziceti ca nu e o sursa credibila? in ideea ca asta e un update la stirea veche, imaginea globala asupra pilotului e mai pozitiva fata de data trecuta. chiar trebuia depunctat atat?