Vasselon: "Vom aduce constant imbunatatiri"

Publicat miercuri, 18.06.2008 15:16 de Daniel Popescu

Pascal Vasselon sustine ca Toyota aduc upgrade-uri pentru monopostul TF108 la fiecare cursa, desi admite ca imbunatatirile nu sunt substantiale.

Directorul departamentului de sasiuri al constructorului japonez, Pascal Vasselon, spune ca japonezii au pregatit cateva imbunatatiri pentru Marele Premiu al Frantei din acest weekend. "Intentionam sa avem update-uri continue pe parcursul sezonului. Nu avem nimic special pentru aceasta cursa, dar avem cateva mici imbunatatiri pentru configuratia de baza a aerodinamicii"

, a explicat Vasselon.

Oficialul echipei japoneze considera ca pe circuitul francez se vor putea specula la maxim capacitatile monopostului TF108. "La Magny Cours nu sunt probleme speciale, iar nivelul fortei de apasare aerodinamica va fi mediu spre ridicat", a adaugat el. "Este un circuit cu aderenta foarte ridicata si fara denivelari prea mari, asa ca putem maximiza setarile suspensiilor pentru o mai buna eficienta aerodinamica. Principala grija este sa ne asiguram ca pputem trece cu bine peste borduri".