Vettel: "Am încredere totală în Red Bull"

Publicat luni, 09.04.2012 11:43 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel susţine că are încredere deplină că Red Bull Racing poate reveni în lupta pentru victorii, în ciuda unui debut dificil de sezon.

Sebastian Vettel nu a obţinut niciun pole position şi nicio victorie în primele două Mari Premii ale noului sezon competiţional, în puternic contrast cu modul în care a dominat Formula 1 la începutul anului trecut.

Totuşi, dublul campion mondial vede partea plină a paharului şi este mulţumit că Red Bull deţine un monopost capabil să concureze în primele poziţii ale grilei de start.

"După câteva zile de pauză, am revenit la fabrica de la Milton Keynes pentru a munci cu echipa la monopostul nostru. Admit că primele două curse nu au fost perfecte, dar nu au fost nici prea rele. Am demonstrat că suntem capabili să luptăm cu cele mai puternice echipe şi asta este foarte important", a declarat germanul pentru site-ul oficial al echipei Red Bull Racing.

Pe de altă parte, Vettel susţine că are încredere deplină în echipa pentru care concurează încă din sezonul 2009 şi este convins că poate reveni pe prima treaptă a podiumului cu monopostul RB8.

"Când ai parte de o peripeţie precum cea pe care am avut-o eu în Malaysia până şi noi nu mai avem nicio speranţă, dar aşa funcţionează lucrurile în Formula 1. mai avem 18 curse în faţa noastră şi vom face totul pentru a ne apăra titlurile. Am încredere totală în echipă, în monopost şi în mine însumi. Mai avem multe de făcut, dar împreună ca echipa putem obţine orice", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

  • cosmin, luni, 09.04.2012 17:07

    baietica sa vedem acuma ce pilot esti multi te compara cu schumacher dar in acest inceput de campionat te nu ai aratat lucrul acesta esti un piot bun si atat nimic mai mult

  • wst, marţi, 10.04.2012 10:24
    fsdsrf

    intotdeauna am spus ca vettel a scos maxim dintr o masina foarte buna asa cum a avut o el pe cea de anul trecut.sub nicio forma nu este un pilot excelent ,cu o masina egala cu a celorlalti si daca nu pleaca din poll ,se pierde in trafic ,nu se aude nimic de el nu face nimic spectaculos.e in genul lu prostu ala de masa care daca nu pleca dupa primul loc era anonim.sub nicio forma vettel nu este la fel de talentat ca si kimi ,alonso ,hamilton de schumacher numai vb.asa cum am spus nu a facut decat sa profite la maxim de o masina excelenta