Vettel, Button şi Alonso glumesc pe tema titlurilor mondiale

Publicat luni, 10.10.2011 16:37 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel, Jenson Button şi Fernando Alonso au glumit pe tema numărului de titluri mondiale şi a recordurilor pe care doresc să le obţină în viitor.

Sebastian Vettel a doborât duminică recordul stabilit de Fernando Alonso în sezonul 2006, când actualul pilot al Scuderiei ferrari devenea cel mai tânăr dublu campion mondial din istoria Formulei 1.

Subiectul a fost în discuţie de jurnalistul Frederic Ferret de la publicaţia L'Equipe în timpul conferinţei de presă de după cursă, prilej cu care cei doi piloţi, alături de Jenson Button, la rândul său campion mondial în 2009, s-au implicat într-un dialog amuzant pe această temă.

Totul a pornit după ce jurnalistul de la L'Equipe l-a întrebat pe Alonso ce înseamnă pentru el faptul că Vettel i-a doborât recordul.

Alonso: Nimic special. Cred că acum vom vedea cine este cel mai tânăr triplu campion mondial.

Button: Mă simt exclus de aici, nu mă simt confortabil.

Vettel: Ai observat că Schumacher este cel mai tânăr septuplu campion mondial? Din istorie!

Button: Pe bune? Incredibil! Chiar aşa este? Asta mă surprinde. Este şi cel mai în vârstă pilot din Formula 1.

Vettel: Nu, nu. Nu.

Cel mai tânăr triplu campion mondial din istorie este Ayrton Senna, care a cucerit ultimul trofeu în 1991 la vârsta de 31 de ani şi 227 de zile.

Via | FIA

  • Mihai, luni, 10.10.2011 19:45

    Bun raspuns al lui Alonso. Imi place umorul pe care il au Button si Vettel in afara curselor. Cei 3 se imping la limita in timpul curselor, dar pot fi oameni in afara lor. Chapeux bas. Cred ca unul dintre ei va fi campion la anul.

  • mavrick, luni, 10.10.2011 20:13
    STIRE DE ULTIMA ORA!

    Pe postul de televiziune protv am auzit cum ca adversarii lui Vettel (Alonso si Button) vor sa-i fure chilotii norocosi ai dublului campion mondial. Se vorbea cum ca tanarul pilot dupa ce castiga o cursa nu-si mai schimba chilotii ;)) Cand am auzit asta la stirile din sport de pe acel post m-am prapadit de ras. Daca nu-i mai schimba...bine, dar sper ca macar sa-i spele =))

  • Mms, marţi, 11.10.2011 15:54

    Wow...preferam sa nu stim astfel de detalii:))

  • Oana, vineri, 14.10.2011 21:00
    pe bune????

    =))=))=))=))=))...ce stire=))=))=))