Vettel, dezamagit de amanarea noului STR3

Publicat joi, 08.05.2008 19:38 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel este dezamagit ca Scuderia Toro Rosso au fost nevoiti sa amane debutul noului monopost STR3 pentru cursa de la Monaco.

"Da, bineinteles", a admis Vettel cand a fost intrebat daca este dezamagit de intarziere. "Planul era sa aducem masina aici. Nu am reusit, dar acum avem in garaj doua masini de anul trecut, asa ca trebuie sa facem tot ce putem".

Intarzierea a fost cauzata de accidentul suferit de Sebastien Bourdais in testele de la Barcelona din luna aprilie, iar Vettel isi justifica dezamagirea prin faptul ca au extras deja tot ce este mai bun la vechiul monopost.

"Asa este, dar nu avem dde ales. Ori concuram cu vechea masina, ori suntem spectatori".

Chiar daca Toro Rosso au concurat si anul trecut la Istanbul cu STR2, Vettel nu crede ca acest lucru este un avantaj pentru ei in cursa de duminica. "Nu cred. Stiu circuitul, iar asta cred ca este singurul nostru avantaj", a adaugat el. "In privinta masinii, cred ca am facut cativa pasi pe parcursul sezonului, mai ales la finalul sezonului si pe parcursul iernii. Avem o cu totul alta abordare fara tractiunea controlata, asa ca nu cred ca vom avea un mare avantaj pentru ca rulam masina de anul trecut".

  • mishi, joi, 08.05.2008 23:08
    punctare

    de ce toro roso primeste "-3", ca masina nu este chiar cea de anul trcut ci este o varianta inbunatatita, iar boudais de ce nu primeste inca odata "-puncte" dar toro primeste "-puncte"?