Vettel evită să intre în conflict verbal cu Webber

Publicat vineri, 05.11.2010 11:38 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel susţine că nu este pilotul numărul 1 al echipei Red Bull, însă evită să intre într-un conflict verbal cu coechipierul său Mark Webber.

Mark Webber a reaprins la Interlagos speculaţiile privind favorizarea lui Sebastian Vettel de către Red Bull Racing, chiar dacă a admis că primeşte acelaşi material tehnic ca şi coechipierul său. Vettel a negat însă această ipoteză şi susţine că Red Bull îşi susţine piloţii în mod egal.

"Evident, s-au spus deja foarte multe lucruri, iar eu nu ştiu ce a spus el acum. Fiecare are propria sa opinie, dar din punctul meu de vedere amândoi avem aceeaşi şansă în fiecare weekend. Echipa ne furnizează un monopost foarte bun şi asta este situaţia în care vrem să ne regăsim, să avem un monopost care poate câştiga curse şi care poate lupta pentru podiumuri", a declarat germanul.

În plus, Vettel a evitat să intre într-un conflict verbal cu Webber pe acest subiect, considerând că este mai înţelept să se concentreze exclusiv pe obţinerea unui rezultat bun în acest weekend.

"Sunt cel care sunt şi întotdeauna spun ce gândesc. Uneori aş putea fi reţinut în a-mi exprima opiniile, deoarece cred că este calea mai înţeleaptă. Sunt ultimul care intră într-un conflict atunci când nu este necesar. Asta este", a mai precizat el.

Via | ITV

  • Jolerto, vineri, 05.11.2010 12:45
    Heh

    Se incinta atmosfera

  • Spartanu, vineri, 05.11.2010 13:45
    F1

    da,se pare ca apar probleme la redbull racing.este posibil ca cei doi piloti sa nu se mai suporte,dar asta este o opinie de a mea.echia s-ar putea sa-l favorizeze pe unul dintre piloti in timpul cursei din brazilia sau la abu dhabi.

  • Spartanu, vineri, 05.11.2010 13:46
    F1

    echipa s-ar putea sa-l favorizeze pe unul dintre piloti in timpul cursei din brazilia sau la abu dhabi.

  • ctlnmihai, vineri, 05.11.2010 15:17
    Vettel

    După BBC,în interviul acordat unei tv germane,la întrebarea Dacă l-ar ajuta pe Vettel ,răspunsul acestuia a fost:Dacă Mark are nevoie de ajutor atunci trebuie să solicite ambulanţa..