Vettel: "Multe conflicte cu Webber au fost inventate"

Publicat luni, 06.12.2010 17:13 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel susţine că multe dintre scandalurile în care a fost implicat cu Mark Webber au fost inventate şi insistă că se înţelege foarte bine cu coechipierul său de la Red Bull.

Sebastian Vettel şi Mark Webber au fost implicaţi în mai multe conflicte pe parcursul anului, cele care au ieşit în evidenţă fiind cele de la Silverstone şi Istanbul.

Relaţia dintre cei doi a părut foarte tensionată la vremea respectivă, însă Vettel susţine că acest lucru a fost inventat şi că, în realitate, nu are nicio problemă de comunicare cu coechipierul său de la Red Bull Racing.

"Cred că multe lucuri au fost inventate şi nu am nicio problemă cu Webber. Ne-am găsit în poziţii similare pe circuit şi uneori situaţia a mers într-o direcţie greşită. Se întâmplă, este vorba de curse şi până la urmă asta arată că nu este nimic artificial. Niciunul dintre noi nu a fost mulţumit cu ce s-a întâmplat în acea zi (n.r - în Turcia) şi uneori a fost o situaţie dificilă, dar până la urmă nu am nicio problemă cu el şi nici el cu mine. După cursa de la Abu Dhabi am avut ocazia să vorbim. Evident, nu am fost pe aceeaşi lungime de undă, în unele privinţe avem opinii diferite, ceea ce este bine, normal şi uman", a precizat noul campion mondial.

Via | Autosport

  • Ghiri, luni, 06.12.2010 19:12
    Cu siguranta . . .

    Si mult mai multe inca sunt tinute secret

  • VJohann, luni, 06.12.2010 20:30
    RELATII

    s-au intales ca soarecele cu pisica, tom si jerry