Vettel nu exclude plecarea de la Red Bull în 2016

Publicat luni, 17.06.2013 15:59 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel afirmă că nu ştie unde va pilota în sezonul 2016 şi nu exclude nici retragerea din competiţie la finalul actualului contract cu Red Bull Racing.

Sebastian Vettel şi-a prelungit recent contractul cu Red Bull Racing cu un singur sezon până la finalul sezonului 2015, fără ca germanul să facă declaraţii de presă la vremea respectivă.

Germanul a dezvăluit însă că a semnat prelungirea pentru un singur sezon pentru că nu este încă pregătit să se dedice echipei pentru o perioadă mai lungă de timp.

"Nu a existat niciun motiv să fac o schimbare. Dar nu am semnat pe termen lung pentru că până şi 2015 este departe, iar 2016 este şi mai departe. Cine ştie ce se va întâmpla peste trei ani şi cu atât mai puţin peste cinci ani? Poate că nici măcar nu voi mai concura dacă nu va mai exista dorinţă. Poate voi ajunge la o altă echipă pentru a găsi o nouă provocare. Aproape orice este posibil, dar din fericire nu trebuie să decid acum", a declarat el pentru publicaţia Bild.

Între timp, şeful Christian Horner a admis că şi-ar fi dorit ca Vettel să semneze un contract pe o perioadă mai mare de timp.

"Faptul că şi-a prelungit contractul demonstrează devotamentul său pentru Red Bull şi sperăm ca relaţia să meargă şi mai departe de 2015, an care este deja destul de parte în viitor", a precizat britanicul.

Via Motorsport

  • fan F1, marţi, 18.06.2013 19:03

    da , sa se duca la ferrari