Vettel si Glock, in puncte in competitiile paralele Formulei 1

Publicat marţi, 17.04.2007 13:57

Pilotii de teste ai celor de la BMW au reusit sa iasa in evidenta si ei in weekendul trecut, insa nu in Formula 1 ci in competitiile in care acestia sunt titulari. Timp Glock (GP2) si Sebastian Vettel (Renault World Series) au reusit sa termine in puncte in etapele disputate duminica la Sakhir, respectiv Monza.

Astfel, Glock a reusit sa se claseze pe pozitia a doua la final, in ciuda problemelor tehnice cu care s-a confruntat. "Locul al doilea este un rezultat bun in economia campionatului si ne-a aratat ca suntem puternici. Acum, trebuie sa rezolvam problam calificarilor. Deci mai avem ceva treaba, insa cred ca e posibil sa fim puternici in cursa si sa terminam constant in primii 5. Astept cu nerabdare cursa viitoare", spune Timo Glock referindu-se la echipa sa, iSport International.

Vettel a terminat al treilea la Monza, platind tribut unui acrosaj survenit chiar inaintea finalului cursei. "Nu am fost foarte rapid in acest weekend. Insa cel putin am reusit sa adun cateva puncte pentru echipa in campionat", spune pilotul de teste al celor de la BMW.

  • marky_1709, marţi, 17.04.2007 14:45
    bravo lor...

    Sa continue... si poate apara un nou Hamilton