VIDEO: Massa l-a invins pe Alonso pe gheata!

Publicat sâmbătă, 16.01.2010 16:22 de Daniel Popescu

Felipe Massa s-a clasat in fata lui Fernando Alonso in cursele pe gheata gazduite de Ferrari pe lacul din statiunea Madonna di Campiglio.

Evenimentul Wrooom organizat de Ferrari pentru presa internationala a luat sfarsit sambata, nu inainte ca pilotii Scuderiei si motociclistii echipei Ducati sa ia parte la mai multe curse pline de spectacol si adrenalina pe lacul inghetat din statiunea montana Madonna di Campiglio.

Prima cursa s-a desfasurat pe suprafata acoperita de zapada la volanul unor masini Fiat Panda, iar Felipe Massa si-a demonstrat abilitatile reusind sa castige in fata lui Casey Stoner, Niky Hayden (ambii motociclisti Ducati), Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso si Dudu, fratele pilotului brazilian.

Rezultatele primei curse au stabilit si grila de start pentru a doua cursa, desfasurata la volanul unor karturi. Chiar daca de aceasta data victoria i-a revenit lui Hayden, Massa a reusit din nou sa se impuna in fata noului sau coechipier de la Ferrari, dupa ce Alonso a fost nevoit sa abandoneze cu numai un tur inainte de final in urma impactului cu barierele de protectie.

Iata un rezumat de peste 5 minute al celor doua curse desfasurate pe gheata:

* Clipul video nu are fundal sonor, aceasta fiind varianta pusa la dispozitia presei de catre Scuderia Ferrari

  • micu_klein, duminică, 17.01.2010 11:24
    Ura!

    Era de asteptat. Massa este un pilot bun. Sper ca asa sa se intample si pe circuit! HAI FELIPE !!!!!!

  • NeoGalaxy, luni, 18.01.2010 00:35
    @Fernando

    Nu prea a concurat pe zapada si nici nu era obisnuit cu astfel de evenimente deoarece in afara de Ferrari nimeni nu organizeaza asa ceva. Oricum cursa cu Pande a fost comica rau dar aia cu carturi a fot super tare!