VIDEO: Vettel a pilotat un monopost de Formula BMW

Publicat miercuri, 24.11.2010 10:40 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel a pilotat un monopost de Formula BMW în Spania în cadrul unei competiţii dedicate tinerelor talente din acest sport.

Sebastian Vettel a revenit la volanul unui monopost de Formula BMW după o pauză de 6 ani, primind invitaţia de a participa la competiţia Formula BMW Talent Cup.

Acest eveniment este dedicat tinerelor talente din Formula BMW, care au avut ocazia să efectueze câteva tururi în spatele noului campion mondial din Formula 1.

"Pentru mulţi piloţi din această competiţie, Formula BMW este primul pas din karting spre monoposturi. Am fost campionul debutanţilor în 2003, iar în 2004 am obţinut 18 victorii în 20 de curse, iar asta va rămâne întotdeauna special pentru mine. A fost grozav să revin în vechea mea maşină şi să fac câteva tururi fără nicio presiune. Important este să te bucuri de ceea ce faci. Numai atunci poţi obţine procentul suplimentar care face diferenţa. Acesta este mesajul meu pentru feţele şi băieţii care vor concura în Talent Cup 2011", a declarat germanul.

 

Via | Formula BMW