Villeneuve: "Hamilton este prea agresiv"

Publicat miercuri, 06.06.2007 17:54

Fostul campion mondial Jacques Villeneuve il critica pe Lewis Hamilton, despre care spune ca este prea agresiv in Grand-Prix-uri.

"La Hamilton, maniera de abordare a primului viraj incepe sa semene cu cea pe care o folosea Michael Schumacher, adica prea agresiva. Pana acum nu a fost penalizat, sa vedem de acum incolo. Cu toate acestea, Lewis este foarte rapid, dar consider ca mai are de invatat pana sa-l prinda si sa-l bata pe Fernando",

a spus canadianul.

Hamilton conduce in clasamentul pilotilor, cu 38 de puncte, fiind la egalitate cu Fernando Alonso, coechipierul sau de la McLaren Mercedes.

  • Bogdanovic, miercuri, 06.06.2007 20:15
    da

    "Hamilton este prea agresiv" dupa parere mea tati ar trebusii sa fie agresivi pt a avea un rezultat cat mai bun

  • horted, miercuri, 06.06.2007 20:32
    ....

    si a mai spus: "...Hamilton must also prove himself by beating Fernando Alonso in a straight fight. And we still haven't seen how he reacts under pressure -- that will be interesting to watch." chiar ar fi interesant. sper sa avem ocazia cat mai curand si cat mai des.

  • Bogdanovic, miercuri, 06.06.2007 20:59
    ....

    ar fi foarte interesant

  • Giannig, joi, 07.06.2007 08:22
    si parerea mea

    Cred ca ati dat pe langa cui cu spusele lui Jacques; el se referea la miscarile dintr-o parte in alta sau ca taie directia brusc celorlalti piloti la start. M-am uitat pe inregistrari si singura data cand a miscat volanul stanga dreapta in succesiune a fost in Bahrain, si acolo doar pe Alonso l-a deranjat. Aceasta manevra e cam nesportiva, dar nu cred interzisa. Iar pentru Monaco despre care vorbeste JV, singurul loc in care sa te duci sa nu fii depasit de cel de pe locul3 care porneste cu tractiune mai buna, e exact unde s-a dus Lewis. In toate formulele cei care si-au aparat cu succes locul 2 acolo s-au dus. Este o manevra absolut corecta si implica schimbarea directiei doar 1 data. Deci JV cam mananca rahat, pentru ca nu i s-a mai auzit vocea de luni de zile. In plus ma mira ca JV isi doreste curse procesionale, fara manevre riscante de depasire la start. Sub presiunea lui Massa , Lewis a reactionat foarte calculat si rece.

  • joeadrianblack, joi, 07.06.2007 09:04
    ai ma...

    Villeneuve TOCMAI si-a dat seama de ce nu a rezistat mai mult in F1, numai el stie cu ce prost noroc a castigat acel CM, ca in rest... Stai tu frumos acolo in state, si condu pe circuite ovale ca alea sunt pt tine, acolo poti sa si canti la volan una dintre melodiile tale tampite.

  • aphelyon, joi, 07.06.2007 10:38
    mda...

    "La Hamilton, maniera de abordare a primului viraj incepe sa semene cu cea pe care o folosea Michael Schumacher, adica prea agresiva." ....Cu maniera asta Schumi a castigat 7 titluri...Asa ca Lewis nu vad de ce nu ar folosi-o ,daca nu era eficienta nu o mai foloseau ,nici el nici Schumi.

  • cristinelmircea, vineri, 08.06.2007 15:59
    ok

    Lewis este inca prea tanar, dar daca o tine tot asa invata destul derepede si poate ca va ajunge campion mai devreme decat se asteapta altii.