Vişoiu, locul şapte în prima zi de teste de GP3 de la Silverstone

Publicat joi, 04.04.2013 11:26 de Daniel Popescu

Robert Vişoiu a ocupat locul şapte în prima zi de teste de la Silverstone din cadrul sesiunii de evaluare premergătoare noului sezon de GP3.

Robert Vişoiu participa în această săptămână la o sesiune de teste de GP3 pe circuitul de la Silverstone.

Piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a ocupat locul 14 în dimineaţa primei zile de evaluare, după ce a fost cronometrat cu 1:48.796 la capătul a 12 tururi parcurse, fiind cu două secunde mai lent decât coechipierul său Carlos Sainz Jr, cel mai rapid în prima parte a zilei. În plus, el a fost cu aproape o secundă mai lent şi decât Daniil Kvyat, cel de-al doilea coechipier.

În sesiunea de după-amiază, pilotul echipei MW Arden şi-a îmbunătăţit prestaţia, a ocupat locul şapte cu timpul 1:47.027 şi a parcurs în total 32 de tururi. Astfel, el a fost cu o zecime de secundă mai rapid decât Kvyat, în timp ce timpii realizaţi de Sainz Jr au fost şterşi din cauza faptului că monopostul său avea o greutate mai mică decât cea permisă de regulament.

Sesiunea de teste de GP3 se încheie joi şi este ultima înaintea noului sezon competiţional care va începe în weekendul 10-12 mai cu etapa programată pe circuitul de la Barcelona.

Via GP3 Series