Webber exclude plecarea de la Red Bull la finalul sezonului

Publicat sâmbătă, 06.11.2010 14:42 de Daniel Popescu

Mark Webber a negat speculaţiile potrivit cărora va părăsi Red Bull la finalul sezonului pentru că echipa îl favorizează pe Sebastian Vettel.

Primele zile din cadrul Marelui Premiu al Braziliei au fost dominate de polemicile lansate de Mark Webber, care a sugerat că Red Bull Racing îl favorizează pe Sebastian Vettel.

Chiar dacă şeful Christian Horner a încercat să calmeze spiritele, în paddock au apărut mai multe speculaţii potrivit cărora Webber ar urma să părăsească echipa la sfârşitul sezonului din cauza tratamentului de care beneficiază la Red Bull.

Cu toate acestea, australianul insistă că totul este în ordine la echipă şi că nu se pune problema să-şi rezilieze contractul.

"Este în regulă. Cred că joi au fost câteva momente care nu cred că au reprezentat o mare surpriză, dar în cadrul echipei totul este în regulă. Am o relaţie bună cu oamenii potriviţi pentru a-mi oferi din punct de vedere tehnic şansa de a face o treabă foarte bună şi asta este cel mai important lucru. Atât timp cât mă bucur să pilotez, am performante relativ bune şi nu uit cum să pilotez în următoarele luni, atunci sigur că voi fi aici anul viitor", a declarat australianul în vârstă de 34 de ani.

Webber şi-a prelungit în această vară contractul cu Red Bull Racing până la sfârşitul sezonului 2011.

Via | Reuters

  • mad79, sâmbătă, 06.11.2010 17:58
    salut

    ma bucura aceasta veste,desi ieri scriam inversul acestei vesti,iar in paddock se vorbeste intens despre faptul ca Webber ar putea abandona F1,daca nu va iesi campion mondial!