Webber, încrezător că nu va mai avea probleme la start

Publicat marţi, 21.09.2010 15:28 de Daniel Popescu

Mark Webber crede că nu va mai avea probleme la start precum în ultimele curse, după ce Red Bull a analizat defecţiunile recente.

Red Bull Racing a înregistrat starturi slabe în cursa în ultimele două Mari Premii, fapt ce a afectat în mod negativ performantele echipei în Belgia şi Italia.

Mark Webber, unul dintre piloţii direct afectaţi de acest gen de probleme, susţine că Red Bull şi-a luat deja măsuri de precauţie pentru evitarea pe viitor a unor astfel de deficiente, însă a evitat să clarifice exact natura problemei.

"A devenit clar, în special la Spa, ca a fost o combinaţie de câteva lucruri. Când totul merge bine cu monopostul de Formula 1 este uşor să pleci de pe loc, dar când nu se întâmpla acest lucru se exagerează foarte mult că ai avut un start şocant. Ultimele starturi nu au fost ca cele de la începutul anului, când am reuşit chiar starturi bune. Echipa lucrează la asta şi suntem încrezători că putem remedia problema pe viitor", a declarat australianul în cadrul unui interviu acordat postului britanic de televiziune BBC.

Via | GPUpdate