Webber se implică într-o nouă acţiune caritabilă

Publicat joi, 14.07.2011 17:47 de Daniel Popescu

Mark Webber şi Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams, au iniţiat o nouă campanie caritabilă cu scopul de a strânge fonduri pentru un sportiv australian.

Mark Webber este unul dintre piloţii cei mai implicaţi în acţiuni caritabile în lumea Formulei 1, motiv pentru care nu a putut rămâne impasibil în urma unui grav accident suferit de conaţionalul său Leigh Adams, care a câştigat de 10 ori titlul national în competiţia de motociclism Speedway.

Acesta nu are resurse financiare pentru a a-şi plăti tratamentele medicale în urma unui grav accident suferit luna trecută, motiv pentru care Webber s-a aliat cu Sam Michael, la rândul său australian, pentru a iniţia o acţiune caritabilă.

Cei doi au scos la licitaţie, printre altele, o aripă spate a monopostului Red Bull Racing, o aripă spate a monopostului Williams, un permis de acces în paddock la Marele Premiu al Belgiei şi o experienţă cu un Porsche SuperCup. Toate fondurile colectate îi vor fi donate lui Adams pentru a-şi putea plăti cheltuielile medicale.

Via | Autosport

  • Cyrus, joi, 14.07.2011 23:39
    Bravo

    Frumos gestul lui Mark si al celor care i s-au alaturat