Williams aduce noi update-uri pentru Hungaroring

Publicat marţi, 27.07.2010 16:33 de Daniel Popescu

Williams a dezvăluit că va introduce o nouă serie de update-uri în Marele Premiu al Ungariei din acest weekend.

Williams a ratat oportunitatea de a câştiga puncte în Marele Premiu al Germaniei, ambii piloţi terminând la peste un tur în spatele învingătorului Fernando Alonso.

Parţial, acest eşec poate fi pus şi pe seama noilor update-urile pentru monopostul FW32 care nu au putut fi evaluate pe parcursul antrenamentelor libere de vineri din cauza ploii. Aceste îmbunatăţiri vor fi evaluate vineri la Hungaroring, iar echipa a admis că are nevoie şi de o schimbare a setărilor pentru startul curselor.

"Virajele lente de la Budapesta ar trebui să se potrivească monopostului FW32, aşa că anticipăm o performantă decentă. Evident, trebuie să îmbunătăţim setările pentru starturi, aşa că am analizat şi am muncit la aceşti parametri de la finalul Marelui Premiu al Germaniei. De asemenea, pe parcursul sesiunilor de antrenamente de vineri vom testa câteva componente aerodinamice noi pe care nu le-am putut evalua din cauza vremii proaste", a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Echipa britanică ocupă locul şapte în clasamentul constructorilor cu 31 de puncte şi, până în prezent, nu a reuşit să ameninţe locul şase ocupat de rivalii de la Force India cu 47 de puncte.

Via | Williams