Williams cred ca pot sa se bata cu Renault

Publicat sâmbătă, 24.03.2007 17:02

Sam Michael, directorul tehnic al celor de la Williams, crede ca echipa sa are in acest moment capacitatea de a rula in ritmul celor de la Renault si, mai mult, poate sa se bata contra echipelor din varful clasamentului peste cateva curse.

Oficialul Williams afirma in podcastul publicat pe site-ul echipei ca Nico Rosberg, cel care a terminat pe sapte in Australia, are capacitatea de a urca in clasament in conditiile in care se va clasa ceva mai sus pe grila de start (germanul pornise la Melbourne de pe 12).
"Nico a facut o cursa buna si nu a disperat desi s-a aflat pentru mult timp in trafic intens. In plus, a reusit o manevra de depasire superba in fata lui Ralf Schumacher", a spus Michael, care a aduagat: "Nu exista niciun dubiu legat de faptul ca Ferrari sunt in fata, urmati de McLaren si BMW. Insa daca ma uit la ritmul de rulare pot spune ca Rosberg s-a aflat clar intre primele patru sau cinci monoposturi. Sa speram ca, daca ne calificam mai sus pe grila, vom reusi sa ii provocam la duel pe cei de la Renault".