Williams lansează noul monopost în 7 februarie

Publicat miercuri, 01.02.2012 09:42 de Daniel Popescu

Williams a anunţat că va lansa noul monopost FW34 pentru sezonul 2012 în 7 februarie, cu câteva minute înainte de începerea testelor de la Jerez.

Williams va păstra tradiţia din ultimii ani şi cu ocazia lansării noului monopost FW34 pentru sezonul 2012, potrivit unui anunţ făcut marţi seară.

Astfel, monopostul va fi prezentat în dimineaţa zilei de 7 februarie în paddock-ul circuitului de la Jerez în cadrul unei şedinţe foto care va avea loc cu numai câteva minute înainte de începerea primei sesiuni de teste din această iarnă.

Chiar dacă lansarea va fi una puţin spectaculoasă, Williams are ambiţii majore pentru sezonul 2012 şi vreea să lase în urmă rezultatele modeste înregistrate anul trecut.

2012 marchează refacerea celebrului parteneriat cu motoristul Renault care a adus numeroase titluri mondiale în vitrina britanicilor între 1989-1997.

De asemenea, noul monopost a fost realizat de o echipă tehnică complet nouă condusă de Mike Coughlan, fostul designer şef al echipei McLaren. Echipa va miza în acest sezon pe serviciile lui Pastor Maldonado şi Bruno Senna.

Via | Williams