Williams: "Vom reveni in forta in 2009"

Publicat marţi, 04.11.2008 17:21 de Daniel Popescu

Directorul tehnic al echipei Williams, Sam Michael, este increzator ca britanicii vor reusi sa revina in forta anul viitor dupa un sezon 2008 dezamgitor.

Williams a incheiat sezonul doar pe locul 8 in clasamentul constructorilor, desi la inceputul anului se vehicula ca echipa va fi capabila sa devina a treia forta a Formulei 1.

Directorul tehnic al team-ului, Sam Michael, a admis ca inginerii nu au reusit sa dezvolte monopostul FW30 pentru a ramane competitiv pe parcursul sezonului.

"Chiar daca am avut cateva curse bune in acest an si cateva podiumuri, dezvoltarea monopostului FW30 nu a fost suficienta pentru a ramane competitivi", a declarat Michael. "Fiabilitatea a fost din nou buna, cu un singur abandon din cauze mecanice in 36 de starturi".

"Cu ceva timp in urma, ne-am reorganizat resursele pentru a ne concentra pe dezvoltarea pentru 2009. Toata lumea de la fabrica este acum concentrata pe sezonul viitor pentru a se asigura ca vom avea o masina mult mai competitiva avand in vedere regulile aerodinamice, pneurile slick si KERS".

  • scuderia, marţi, 04.11.2008 17:54
    :))

    astia asa au spus tot timpul...la anul vom fii foarte competitivi...si pana la urma...de cand a plecat ralf si montoya williams sunt pe nicaieri