Wurz: "Williams va reveni in top"

Publicat duminică, 03.06.2007 22:33

Alexander Wurz, pilotul celor de la Williams, crede ca echipa sa va reveni la un moment dat in topul Formulei 1, fara a avansa insa un termen pana la atingerea unor noi performante de exceptie. "Asteptam mai mult si vrem sa strangem mai multe puncte", spune Wurz, care la Monaco a adunat doua puncte, clasandu-se al saptelea.

"Cred insa ca pentru a realiza ceva in Formula 1 trebuie sa muncim enorm, pentru ca munca e mai importanta decat optimismul. Insa toata lumea trage din greu si toti ne miscam in aceeasi directie in acest moment. Echipa a crescut vizibil fata de anul trecut si, daca reusim sa ne mentinem pe aceeasi linie, vom face pasi importanti spre top", crede austriacul.

Wurz incheie in aceeasi nota: "Pana acum am pilotat pentru alte doua echipe care au castigat Campionatul Mondial si pot sa spun ca in acest an Williams a gasit un grup de oameni care lucreaza impreuna ca o echipa adevarata".

  • schumacher13, luni, 04.06.2007 01:06
    DA ...!!!

    Poate pt Wurz "top" inseamna cva de genul locurilor 4-5, sau in cel mai bun caz 3 dar ff greu. Totusi apreciez ff mult la el faza cu "pentru a realiza ceva in Formula 1 trebuie sa muncim enorm" si k el considera k "munca e mai importanta decat optimismul" bafta !!!

  • w, luni, 04.06.2007 10:20
    WURZ

    CIND ZBOARA PORCU