Accesorii M Performance, din carbon, pentru BMW Seria 5 Touring

Publicat marţi, 07.05.2024 15:15 de Alexandru Monenciu

Constructorul german de automobile anunță o serie de accesorii M Performance, majoritatea confecționate din fibră de carbon, pentru Seria 5 Touring și i5 Touring.

Cei care dețin un BMW Seria 5 Touring de ultimă generație și, implicit, un i5 Touring pot să își comande acum o seria de accesorii M Performance pentru un aspect mai sportiv. Majoritatea sunt confecționate din fibră de carbon.

Lista include un element aerodinamic pentru spoilerul față, extensii pentru praguri, capace pentru oglinzile laterale, o grafică în nuanța Negru Frozen și un difuzor de aer proeminent. De asemenea, sunt disponibile 4 designuri noi pentru jantele cu diametrul de 19, 20 și 21 de inch.

Mai departe avem frâne cu discuri de 20 de inch și etriere vopsite în roșu.

Pentru interior, BMW a pregătit ornamente din aluminiu pentru praguri, preșuri M Performance cu o serie de cusături contrastante și pedale din inox. Nu în ultimul rând, clienții pot comanda un bușon din fibră de carbon.

Accesoriile M Performance pentru Seria 5 Touring și i5 Touring vor fi disponibile începând cu luna mai.

via Carscoops

  • Dutz, miercuri, 08.05.2024 18:35

    Au distrus și seria 5… ceva este complet greșit la BMW. Toate modelele noi arată ca Transformers, elementele de design se bat cap în cap, exagerări, combinații forțate etc. Nu m-aș mira să înceapă problemele pe volume și la BMW. La G26 au început, sunt la jumătate din plan, doar poate fi și pentru că BEV-urile sunt tot mai dezastru pentru toți. PS zi proasta pentru focile spălate pe creier… să n-ai tu o știre la care să aplauzi… of, of. :)))