Batalie intre pilotii Subaru: Solberg face rocada cu Atkinson

Publicat sâmbătă, 29.03.2008 18:15 de Robert Gherghe

A doua zi din Argentina a inceput cu o rocada in clasamentul general intre locurile 2 si 3, Solberg intrecandu-l pe Atkinson.

Prima parte a zilei secunde din Raliul Argentinei i-a avut ca protagonisti pe ocupantii primelor trei locuri in clasamentul general.

Petter Solberg avea sa inceapa excelent ziua castigant speciala de 22 de km de la Santica Monica, lasandu-l la 14 secunde in spate pe coechiperul sau de la Subaru, Chris Atkinson, si cu 15 secunde pe liderul clasamentul, francezul Sebastien Loeb.

Au urmat doua speciale adjudecate de campionul mondial en-titre, Sebastien Loeb, care i-a tinut la respect pe cei doi piloti de la Subaru. Ultima proba disputata pana in prezent, PS13 (Santa Rosa - San Augustin), a fost castigata de Atkinson, dar diferentele de timp nu au fost decisive.

Asadar, in urma celor intamplate, francezul de la Citroen continua sa conduca la general cu 1 minut si 32 de secunde fata de locul doi, ocupat de Petter Solberg. Norvegianul este tatonat de coechiperul sau care se afla la 1 minut si 36 de secunde de lider.

Urmatoarele locuri in clasament sunt ocupate in ordine de Gigi Galli, Dani Sordo, M. Wilson, Villagra si Latvala.