Batman sau Superman? Jeep se aliază cu amândoi în cel mai nou film cu supereroi

Publicat marţi, 23.02.2016 16:19 de Daniel Popescu

Jeep este partenerul oficial al noului film "Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii", care va apărea în cinematografe în 25 martie.

Jeep profită de statutul pe care îl are în calitate de producător de SUV-uri şi se aliază cu supereroii din cinematografia americană pentru a scoate cât mai bine în evidenţă acest lucru.

Aşa a luat naştere parteneriatul cu casa de producţie Warner Bros pentru filmul "Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii"

, în care Bruce Wayne conduce un Jeep Renegade pe străzile din Metropolis într-o scenă esenţială pentru desfăşurarea acţiunii.

"Să ne implicăm cu aceşti doi supereroi, Batman şi Superman, este un moment entuziasmant pentru Jeep. Acest parteneriat nu demonstrează numai capabilităţile off-road ale lui Renegade, ci se potriveşte şi cu valorile brandului de a permite oamenilor să meargă oriunde şi să facă orice", spune Damien Dally, şeful de brand al Jeep din Marea Britanie.

Jeep a creat inclusiv platforma online interactivă Battle of the Renegades unde fanii pot alege unul dintre cei doi eroi pentru a intra în pielea personajului favorit.

"Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii" va apărea în cinematografele din România în 25 martie şi va fi disponibil în formatele 2D, 3D şi Imax.

Via Jeep