Bentley a dezvelit la Geneva Continental Supersports Convertible

Publicat miercuri, 03.03.2010 11:32 de Cornel Șocariciu

Bentley a prezentat la Geneva Continental Supersports Convertible, cel mai rapid cabrio cu patru locuri din lume care produce 621 CP si dezvolta un cuplu motor de 800 Nm.

Standul Bentley de la Geneva gazduieste in aceasta perioada cea mai puternica si rapida creatie a britanicilor botezata Continental Supersports Convertible. Versiunea decapotabila a lui Continental Supersports dispune de un propulsor W12 twin-turbo care produce 621 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 800 Nm. Timpul in care modelul britanic sprinteaza de la 0 la 100 de km/h este de 4.2 secunde, iar viteza maxima la care poate ajunge este de 325 km/h.

O caracteristica principala a lui Continental Supersports Convertible este faptul ca poate rula atat cu benzina cat si cu bioetanol E85 multumita tehnologiei FlexFuel. Acest lucru face ca decapotabila britanica sa fie cel mai ecologic model creat de Bentley pana acum. Cel mai rapid cabrio cu patru locuri din lume se bucura de un interior luxos in care pielea se imbina cu Alcantara si cu fibra de carbon.

De asemenea, interiorul lui Continental Supersports Convertible poate fi personalizat dupa cerintele clientilor. Britanicii au echipat acest model cu jante de 20 de inch cu zece spite pe care le-au "incaltat" cu pneuri de performanta produse de Pirelli. Multumita designului jantelor racirea discurilor de frana se produce mult mai eficient.

Via | Bentley

  • vasile, miercuri, 03.03.2010 11:48

    Smecherii rau de tot VAG asta.