Black Vogue: un Range Rover marca Project Kahn

Publicat sâmbătă, 28.05.2011 14:00 de Cornel Șocariciu

Tunerii britanici de la Project Kahn au lansat un nou pachet de caroserie pentru Range Rover. Acesta poartă denumirea de Black Vogue şi impresionează prin eleganţă şi rafinament.

Când vine vorba de un Range Rover, designerii de la Project Kahn au întotdeauna idei noi. Aşa cum ne-au obişnuit şi până acum, noua creaţie a britanicilor impune respect prin eleganţă şi rafinament. De această dată, pachetul celor de la Project Kahn a fost botezat Black Vogue şi are la bază, după cum ne sugerează şi numele, versiunea Vogue a lui Range Rover.

La exterior, culoarea neagră inspiră agresivitate şi totodată eleganţă. Designerii britanici au înlocuit spoilerele faţă şi spate cu unele mult mai sportive şi au montat un nou sistem de evacuare cu patru ţevi de eşapament. De asemenea, pragurile laterale au fost înlocuite, iar prizele de aer au fost restilizate.

Pentru ca ecuaţia să fie completă, aceştia au adăugat un set de jante RS600 de culoare neagră a căror diametru este de 22 inch. În ceea ce priveşte interiorul, oficialii Project Kahn nu au făcut publice pozele, însă au declarat că habitaclul va putea fi sitlizat în funcţie de preferinţele clientului.

Via | Project Kahn

  • alinusu, sâmbătă, 28.05.2011 15:08

    Nu stiu unde vedeti voi "eleganta si rafinament" la masina asta!

  • Bogdan, sâmbătă, 28.05.2011 15:50

    Eh ... in portbagaj, dar noua nu ne-au mai aratat pozele alea.

  • GT-R, sâmbătă, 28.05.2011 21:28
    @alinusu @Bogdan

    Masina, daca nu o cunoasteti, este un Range Rover! Stiti cam cum vine ala? Ati mai auzit ca e un reper atunci cand vine vorba de lux, de rafinament, de confort, si totul in cel mai veritabil 4x4? Va rog abtineti-va daca nu stiti!

  • alinusu, sâmbătă, 28.05.2011 22:54
    @gt-r

    "cunoscatorule", tie ti se pare ca masina din imagini are "eleganta si rafinament"? daca vrei un range rover elegant uita-te la editia "autobiography". In al doilea rand "veritabil" nu are grad de comparatie! Daca intr-adevar vrei repere de eleganta si rafinament in lumea auto: Jaguar E-type, aston martin db9 si vanquish, bentley mulsanne, brooklands si continental r etc.