BMW lansează pachetul de accesorii M Performance Parts pentru noul M5

Publicat joi, 25.07.2024 11:13 de Tiberiu Safta

BMW a lansat oficial noul pachet de accesorii vizuale M Performance Parts pentru noua generație M5. Pachetul aduce mai multe elemente vizuale noi din fibră de carbon.

Pachetul opțional M Performance Parts este acum disponibil și pentru noua generație BMW M5. Noul pachet vizual aduce mai multe elemente noi care să aducă un design mai agresiv noii berline de performanță.

Astfel, pachetul include un spoiler frontal nou, mai agresiv și împărțit în două secțiuni, praguri noi cu extensii aerodinamice, un eleron nou mai mare și un difuzor nou, împărțit și acesta în două zone.

Toate aceste elemente sunt confecționate din plastic ranforsat cu fibră de carbon. Asemenea elemente se regăsesc și la cele 4 terminații ale evacuării, acolo unde aceste elemente sunt confecționate din fibră de carbon în combinație cu titaniu. Exteriorul este completat și de abțibilduri opționale cu inscripția M Performance vopsite în nuanța de negru Frozen.

Inclusiv antena montată pe plafon și capacul rezervorului de combustibil sunt confecționate acum din fibră de carbon. Capacul mai include și o emblemă M Performance din aluminiu lustruit.

La interior, pachetul aduce covoare noi cu cusături contrastante și embleme M Performance. De asemenea, avem și o husă nouă pentru cheia mașinii, confecționată din piele Nappa neagră. Pachetul mai aduce și câțiva saci speciali pentru anvelope.

Începând din vara lui 2025, pachetul M Performance Parts pentru noul BMW M5 va include și jante noi, cu o greutate mai mică.

via BMW

  • Mihai, joi, 25.07.2024 12:17

    Toate acestea pentru o siguranta superioara. Bun asa, m-am linistit, credeam ca BMW face masini care arata mai agresiv si indeamna la condus agresiv si viteza.

  • Vali, joi, 25.07.2024 14:06

    Ati uitat sa aduceti aminte in articol cati cai putere are si in cat face SUTA. Si cel mai important, cat "baga" maxim??? Ca pentru asta o cumpara baietii care ne ajuta cu politele RCA marite! Daca nu prinde 250 km/h nici nu e interesanta o masina.

  • ., joi, 25.07.2024 14:19

    Masina pentru cocalari,nu pentru voi fetitelor.Voi ramaneti la pensat.

  • @., joi, 25.07.2024 16:51

    Vezi ca sunt multe accidente in care un cocalar da peste alt cocalar. Cei care raman la pensat raman si in viata de multe ori. Cocalarii ne mai parasesc cand pierd controlul volanului.

  • alex_cu_a_mic, joi, 25.07.2024 17:06

    Arata cam ca primul proiect al unor copii care vor sa se lanseze in body-tuning dupa ce termina gimnaziul.

  • @., joi, 25.07.2024 18:05

    Exista cocalari cu bani si altii fara bani. Se mai intampla ca aia fara bani sa fure kiturile de M cu volan, spoilere si sa le puna pe niste troace obosite diesel 2.0, doar sa fara smecheri. https://www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/183i6a4/120k_bmw_x6_m_stolen_within_30_seconds_with_a/ https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1759915 https://f10.m5post.com/forums/showthread.php?t=1221204 https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1843875 Deci cand intri in grupul cocalarilor obositi, trebuie sa iti asumi ca troaca poate fi furata de alti cocalari sau parti din ea. BMW ramane in top la cele mai furate masini.

  • Gigel, vineri, 26.07.2024 11:09

    Citam: "Noul pachet vizual aduce mai multe elemente noi care să aducă un design mai agresiv noii berline de performanță. Astfel, pachetul include un spoiler frontal nou, mai agresiv ..." Din Dex citire: agresiv, agresivă (adjectiv) 1. Care atacă (fără provocare). 1.1. figurat Care caută prilej de ceartă. sinonime: certăreț irascibil provocator 1.2. (Despre substanțe) Care atacă chimic corpurile cu care ajunge în contact. 1.3. (Despre ideile, planurile sau acțiunile statelor imperialiste) Care trădează intenția unei agresiuni, care urmărește săvârșirea unei agresiuni. Deci ce doreste sa atraga BMW cu acest pachet???? AGRESIVITATE pe sosele. Studiu din 2010: https://ziare.com/auto/masini/soferii-de-bmw-cei-mai-agresivi-in-trafic-1048540 Studiu 2023: https://www.dailymail.co.uk/travel/article-12147957/BMW-drivers-voted-rudest-motorists-Britains-roads.html Desigur ca nu conteaza marca :)) ea doar atrage soferii agresivi prin reclama agresiva si pachete performance agresive si aspect al masinilor agresiv, dar totusi nu asta e intentia marcii BMW. Ei le fac mai agresive pentru siguranta. Au descoperit ei ca daca arata mai agresiv, sunt mai sigure si vin sa le cumpere soferii interesati sa conduca disciplinat. Deci cum e dragilor??? La ce face reclama BMW??? Cui se adreseaza BMW??? https://www.theguardian.com/media/2015/nov/04/bmw-ad-banned-3-series Hai ca puteti sa ne convigeti ca ati luat BMW pentru fiabilitate.