BMW M3 a primit o personalizare dedicată Festivalului Oktoberfest

Publicat joi, 17.09.2015 18:50 de Sebastian Toma

BMW a reaplicat ideea personalizării unui model din portofoliul său cu ocazia Festivalului Oktoberfest. Münchner Wirte este denumirea opere în care a fost transformat modelul din imaginile alăturate.

BMW sărbătorește în stil propriu ediția 2015 a Festivalului Oktoberfest din München. Constructorul german a personalizat un M3 cu o colantare dedicată celebrului eveniment. Respectând tradiția, colantarea modelului M3 "Münchner Wirte" a fost făcută utilizând aceleași elemente stilistice aplicate primului BMW care a fost decorat pentru a sărbători Festivalul Oktoberfest, un M1 Procar, modificat în 1981 pentru celebrul eveniment.

BMW M1 Procar "Münchner Wirte" a fost creat de Walter Maurer, un artist care a pictat manual modelul de competiție pentru a ilustra atracțiile orașului München. Printre ele se numără Stadionul Olimpic, biserica Frauenkirche, sediul BMW – clădirea Vierzylinder, cortul Wiesn-Schänke de la Oktoberfest, poarta Siegestor și motive tradiționale bavareze.

BMW M1 Procar "Münchner Wirte" în competiție.

Walter Maurer a fost chemat din nou să personalizeze un model BMW folosind aceleași motive, iar artistul a reușit să-și repete opera pe berlina de performanță a mărcii germane. ”În ciuda faptului că sunt două mașini complet diferite, a fost surprinzător de simplu să aplic design-ul folosit pe modelul M1 cu două uși pe berlina BMW M3”, a concluzionat artistul bavarez.

Via BMW

  • gigi_valoare, vineri, 18.09.2015 11:38

    daca upgrade-ul nu consta in instalarea unui tap de bere si "halba" de un litru, nu are sens...