Button: "Vom aduce imbunatatiri la monopost"

Publicat luni, 30.03.2009 16:40 de Daniel Popescu

Jenson Button isi avertizeaza rivalii ca Brawn GP va continua sa imbunatateasca performantele pe parcursul acestui sezon.

Totusi, englezul spuine ca in acest moment este prea devreme sa se gandeasca la titlul mondial.

Via | Reuters

  • jul74, luni, 30.03.2009 16:56
    @admin ???

    ce se intampla nu mai merg schimbarile???

  • crismar56, luni, 30.03.2009 17:10
    @ admin

    Ne avand un forum unde sa ma exprim am sa spun aici ce am de spus in acest moment. Unul dintre cei mai buni "STIRISTI" de pe acest site este horted. Felicitari! Dupa ce mai toata ziua a fost in frunte acum vad ca este deja mai in spate pe un frumos loc 9, dar nu cred ca locul ocupat de el este "CINSTIT". Modul cu sunt alese si publicate stirile da sansa celor care nu sunt asa de interesati de acest concurs, adica pierd mult mai putin timp pe site, sa fie mult mai in fata numai datorita norocului si modului cum sunt publicate stirile. Zilele trecute a mai fost semnalata problema acesta ca uneori tindeti sa faceti ziua X, ca exemplu astazi "ZIUA BRAWN". Se pare ca acest concurs incepe sa fie sub patronajul NOROCULUI si al INTAMPLARII. Cred ca se mai pot aduce imbunatatiri si lucrurile sa mearga mai bine. Sa auzim de bine!

  • daniel.popescu, luni, 30.03.2009 17:12
    @jul74

    Schimbarile sunt permise pana vineri dimineata, nu exista nicio problema in sensul asta.

  • daniel.popescu, luni, 30.03.2009 17:16
    @crismar56

    In contextul in care o echipa nascuta acum vreo luna vine si castiga fara drept de apel prima cursa a sezonului este extrem de logic ca cele mai multe stiri sa curga in directia acestei echipe. Tot paddock-ul lauda performantele Brawn GP, as ca este logic ca aceasta echipa sa primeasca azi cele mai multe puncte. Orice concurs se bazeaza si pe o anumita doza de noroc, insa F1 Champ nu se bazeaza numai pe noroc, ci si pe inspiratia de a anticipa ce se va intampla intr-o zi si pe cunostintele de Formula 1.

  • crismar56, luni, 30.03.2009 17:23
    @admin

    Dupa cum am dovedit anul trecut si anul acesta, stiu f bine care sunt regulile pentru a castiga. Sunt convins ca ai inteles ce am vrut sa spun. Ca exemplu sa il luam pe Trulli. A facut cea mai buna cursa dintre toti pilotii. A plecat de pe 19 si daca nu ar fi fost acel incident termina pe 3 sau in cel mai rau caz pe 4. Toate punctele acordate lui astazi au fost -12. Chiar nu a aparut nicio stire buna despre el? Nu cred. Chiar el spune ca nu se simte vinovat si explica ce s-a intamplat. Oare nu ar fi meritat niciun punct cu plus dupa o asemenea cursa?

  • daniel.popescu, luni, 30.03.2009 17:39
    @crismar56

    In cadrul stirilor nu conteaza performanta obtinuta in cursa precedenta, ci declaratia in sine a itemilor, punctele fiind acordate conform grilei de punctare. pentru locul 3 obtinut in cursa Trulli a primit duminica 180 de puncte.

  • cip_foose, luni, 30.03.2009 18:06
    @admin

    Crismar are dreptate! Am urmarit azi toata ziua stirile de pe anumite site-uri dar nu am avut timpul necesar pentru a bifa pe Automarket anumiti itemi. In consecinta, cu doar 3 mutari pe ziua de astazi am urcat e locul 2. Si nu e nici stiinta de Formula 1, nici inspiratie, ci doar noroc chior. Anumiti useri fac click-uri la greu si incearca sa anticipeze unele stiri -pozitive sau negative- si constat ca "granzii" consacrati sunt undeva "in pluton" tocmai din aceasta cauza.