Car Dealer: Aston Martin are cel mai bun site de producător de automobile

Publicat vineri, 02.11.2012 11:52 de Sebastian Toma

Site-ul Aston Martin a fost desemnat "cel mai bun site al unui producător de automobile" de publicaţia Car Dealer din Marea Britanie.

Aston Martin sărbătoreşte o distincţie mai neobişnuită pentru un constructor de supercar-uri. Vorbim despre premiul "cel mai bun site al unui producător de automobile", acordat de cei de la Car Dealer, o publicaţie din Regatul Unit. Portalul Aston Martin a fost apreciat pentru realatarea fidelă a istoriei de 99 de ani a mărcii din Gaydon, pe lângă prezentarea tuturor modelelor din gamă. În ultimele 12 luni, portalul care reprezintă marca Aston Martin şi-a mărit traficul cu 20%, iar vizualizările s-au dublat, semn al popularităţii portalului între internauţi.

În perioada 20-22 iunie 2012, portalul Aston Martin a înregistrat cel mai mare trafic de până acum, odată cu lansarea online a noului Vanquish. Modelul V12 al celor de la Aston Martin a înregistrat un interes fără precedent pentru marca britanică. Cei de la Car Dealer au apreciat faptul că producătorul britanic a investit serios în creaţia portalului său şi că aceştia au reuşit să obţină o experienţă web de excepţie.

Noul Aston Martin Vanquish este echipat cu un motor V12 de 6.0 litri, care dezvoltă 565 CP şi 620 Nm. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde şi poate să atingă o viteză maximă de 295 km/h. Noul Vanquish are un portbagaj mai mare, iar clienţii pot opta pentru un interior configurat cu două sau cu patru locuri.

Via Newspress (înreg.)

  • no-name, vineri, 02.11.2012 20:41

    Daca cei de la Car Dealer ar fi comparat PR siteurilor Aston Martin cu BMW sau clasarea in Alexa ar fi ajuns la alta concluzie:)