Cel mai rapid rollercoaster din lume va ajunge şi în Asia: Ferrari va construi un nou parc de distracţii în China

Publicat luni, 11.04.2016 13:14 de Daniel Popescu

Ferrari va construi un nou parc tematic în China în cooperare cu constructorul local BIAC. Acesta va fi al treilea centru de divertisment al constructorului italian, după cele din Abu Dhabi şi Spania.

Care crezi că este cea mai importantă atracţie turistică din Orientul Mijlociu? Staţiunea de schi indoor din Dubai? Sau poate Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume? Nici pe departe.

Potrivit World Travel Awards, atracţia principală a acestei regiuni geografice este parcul de distracţii Ferrari World Abu Dhabi, care a fost inaugurat în 2010.

Succesul de care se bucură a determinat constructorul italian să construiască un nou parc de distracţii în staţiunea Portaventura din apropiere de Barcelona, acesta urmând să fie inaugurat în cursul acestui an.

Ferrari nu se opreşte însă aici, întrucât recent a semnat o înţelegere pentru a construi un parc de distracţii în China. Construcţia va fi realizată în parteneriat cu producătorul local de maşini BAIC, însă amplasamentul nu a fost încă dezvăluit, cu excepţia anunţului că va fi poziţionat în apropierea unui "oraş principal" al ţării.

Parcul de distracţii din Abu Dhabi oferă numeroase posibilităţi de recreere pentru vizitatori, de la o vizită într-un mic Ferrari 250 California printr-o Italie miniaturizată până la cel mai rapid rollercoaster din lume. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Via MSN